Kerkdiensten
We komen elke zondagochtend bij elkaar om meer over God te leren en te bouwen aan onze relatie met Hem. De dienst begint met zingen en bidden, gevolgd door een preek.

De samenkomst wordt gehouden in de aula het Martinus College in Grootebroek en duurt van 10.00 tot 11.30. Na afloop drinken we koffie met elkaar.

 

Thema-avonden, cursussen en andere activiteiten

  • Leerhuizen
  • Opvoedcursus
  • Huwelijksweekend
  • Nader in te vullen: welke activiteiten vinden wanneer plaats, en wat houden ze in ?

Kinderen & jeugd
Kinderen en jongeren hebben een speciale plek in onze gemeente. We vinden het enorm belangrijk dat zij zich veilig voelen, dat ze een plek hebben waar ze plezier kunnen hebben, vriendschappen kunnen sluiten en op hun niveau bezig kunnen zijn met God.

Crèche
Op zondagochtend is er crèche voor de allerkleinsten, tot 4 jaar. Er is een lokaal voor hen ingericht met een babyhoek en verschillende speel- en knutselhoeken. De baby’s en peuters kunnen voor de dienst bij de leid(st)ers gebracht worden. Er zijn altijd twee of meer volwassenen aanwezig, geholpen door tieners.

Kinderdienst
Voor de kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool is er tijdens de samenkomst een speciale kinderdienst, waarin we spelletjes doen, liedjes zingen, naar een verhaal luisteren en knutselen.
De groepen worden geleid door twee personen, waarvan tenminste één ouder dan achttien jaar. De groepen zijn als volgt ingedeeld:

  • Starters: groep 1-3 van de basisschool
  • Verspieders: groep 4-5 van de basisschool
  • Sprinters: groep 6-8 van de basisschool

Eens in de maand wordt er in plaats van de gewone kinderdienst een workshopochtend gehouden.
De kinderen kunnen kiezen uit een aantal bijzondere activiteiten, zoals sport, drama, houtbranden etc.

Jeugdwerk
Voor de oudere kinderen zijn er jeugdclubs, die eens in de twee weken gehouden worden. Tijdens de jeugdavonden is volop ruimte voor ontmoeting en ontspanning. Er wordt muziek gemaakt, gelachen, gesnackt, en er worden goede gesprekken gevoerd.
We verdiepen ons met elkaar in het Woord van God, en wat dat betekent voor ons dagelijks leven.
Het doel is om tieners te helpen God en de Bijbel te leren kennen, zodat ze als ze daaraan toe zijn zelf een keuze voor Jezus kunnen maken.
Naast de ‘gewone’ jeugdavonden is er ook tussendoor regelmatig wat te doen. Thema-avonden, sinterklaas, dagjes uit en jeugdweekenden. Ben je twaalf jaar of ouder? Dan ben je van harte welkom!
Het jeugdwerk is verdeeld in drie groepen:

  • Link (voor de eerste en tweede klas van de middelbare school)
  • Free Entry (derde klas en hoger)
  • JoVo-kring (na de middelbare school)

Voor meer informatie en de precieze tijd en plaats van activiteiten kun je contact opnemen met Daniël Veltrop: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 4319 7849