Kinderen & jeugd
Kinderen, jeugd en jongeren hebben een speciale plek in onze gemeente. Zij zijn de toekomst van Gods gemeente. Onze visie is dat de jeugd een bewuste keuze voor Jezus maakt en discipelen van Hem worden in woord en daad. We vinden het enorm belangrijk dat zij zich veilig voelen, dat ze een plek hebben waar ze plezier kunnen hebben, vriendschappen kunnen sluiten en op hun eigen niveau over Jezus, God en de Bijbel kunnen leren. Ook vriendjes en vriendinnetjes zijn altijd welkom!

Crèche
Op zondagochtend is er crèche voor de allerkleinsten, tot 4 jaar. Er is een lokaal voor hen ingericht met een babyhoek en verschillende speel- en knutselhoeken. De baby’s en peuters kunnen voor de dienst bij de leid(st)ers gebracht worden. Er zijn altijd twee of meer volwassenen aanwezig, geholpen door tieners.

Kinderclubs
Op de 1e woensdag van de maand, van 14.45 tot 16.15 uur, ben je hartelijk welkom aan de Murillostraat 22 in Bovenkarspel.kobus

We beginnen om 15.00 uur meteen met knutselen en tussendoor een stukje theater (zingen, Jonaboot, Kobus de kraai, een memoryspel, een Bijbelverhaal en daarna gaan we weer verder knutselen. Er wordt flink op los getimmerd en je kunt ook hout inbranden met speciale apparaten (vanaf 7 jaar). Verder kun je, schilderen op hout, figuurzagen, textielverven en nog veel meer. We zien uit naar veel kinderen van 4 t/m 12 jaar voor onze supergezellige Kidsclub. De kosten zijn €2 per persoon.

We zien naar jou uit!

Heb je nog vragen? Bel dan; 06-23518608

Jeugdwerk
Voor de 12+ jeugd organiseren wij jeugdclub, jeugddiensten, sport- en spelactiviteiten en nog veel meer. Elke 2 weken tijdens de preek in de zondagochtenddienst en regelmatig op een zaterdag avond, is er jeugdclub, hier is volop ruimte voor ontmoeting en ontspanning, maar ook voor diepgang. Er wordt samen gelachen, gesnackt en er worden goede gesprekken gevoerd. Daarnaast verdiepen we ons met elkaar in het Woord van God, en wat dat betekent voor ons dagelijks leven.

Het doel is om tieners te helpen God, Jezus en de Heilige Geest te leren kennen en samen na te denken over belangrijke thema’s die spelen bij jongeren. We bidden dat elke tiener uiteindelijk een persoonlijke keuze maakt om Jezus te volgen en Hem te dienen.

Naast de ‘gewone’ jeugdavonden organiseren we ook: sport en spel activiteiten zoals schaatsen, klimmen, wie is de mol, sportmiddag enz. We gaan samen naar Lighthouse jeugddiensten. En de jeugd is ook welkom bij de Hang-Out avonden van de baptisten gemeente waar ruimte is voor ontmoeting en spelletjes. Ook gaan we regelmatig met elkaar eten voor of na een jeugdactiviteit. Veel van deze activiteiten doen we samen met de jeugd van andere kerken.

Het jeugdwerk is verdeeld in drie groepen:

  • Link (1e & 2e klas)
  • Free Entry (3e & 4e klas)
  • Youth United (16+)

Voor meer informatie en de precieze tijd en plaats van activiteiten kun je contact opnemen met Miriam Groot (kinderwerk) & Daevy van der Spoel (jeugdwerk) via het volgende emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.