Kinderen & jeugd
Kinderen en jongeren hebben een speciale plek in onze gemeente. We vinden het enorm belangrijk dat zij zich veilig voelen, dat ze een plek hebben waar ze plezier kunnen hebben, vriendschappen kunnen sluiten en op hun niveau bezig kunnen zijn met God.

Kinderclubs
Woensdagmiddag om 14.00 uur begint de KIDSclub Jonaboot waar doorgaans een creatieve activiteit op het programma staat. De kinderen kunnen eerst genieten van een interactieve voorstelling met liedjes, spelletjes en Kobus de Kraai. Daarna gaan ze aan de slag met hout inbranden, wordt er geknutseld, de andere keer gebakken of juist getimmerd. Alle kinderen in de basisschoolleeftijd zijn van harte welkom in het Leger des Heils gebouw in bovenkarspel.

De kosten bedragen €2,- per kind.

Jeugdclubs
Voor de oudere kinderen organiseren wij jeugdclubs, die eens in de twee weken gehouden worden. Tijdens de jeugdavonden is volop ruimte voor ontmoeting en ontspanning. Er wordt muziek gemaakt, gelachen, gesnackt, en er worden goede gesprekken gevoerd.
We verdiepen ons met elkaar in het Woord van God, en wat dat betekent voor ons dagelijks leven. 
Het doel is om tieners te helpen God en de Bijbel te leren kennen, zodat ze als ze daaraan toe zijn zelf een keuze voor Jezus kunnen maken.

Naast de ‘gewone’ jeugdavonden is er ook tussendoor regelmatig wat te doen. Thema-avonden, sinterklaas, dagjes uit en jeugdweekenden. Ben je twaalf jaar of ouder? Dan ben je van harte welkom! 

Het jeugdwerk is verdeeld in drie groepen:

  • Link (voor de eerste en tweede klas van de middelbare school)
  • Free Entry (derde klas en hoger)
  • JoVo-kring (na de middelbare school)

Voor meer informatie en de precieze tijd en plaats van activiteiten kun je contact opnemen met Daniël Veltrop: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 4319 7849